Energioptimering

Fornyelse af dine VVS-installationer er optimering af dit energiforbrug

Vi skal passe på miljøet – hos VVS Helsingør rådgiver, og vejleder vi i en miljøvenlig retning. Hvordan energioptimereres ejendommens VVS-installationer, tænker du måske? Vores fagmænd og VVS’ere udfører VVS-tjek og ved efterfølgende, hvad mulighederne er for energioptimering i din ejendom – både til privat og erhverv. VVS-tjekket giver overblikket over diverse installationer, og derudfra kommer vi med løsningen på, hvordan VVS-installationerne kan effektiviseres og optimeres. Vores VVS-installatører tilbyder enkelte renoveringer med nemme og funktionelle løsninger, helt op til komplekse og store effektivisinger af ejendommens VVS-installationer.

Med energioptimeringer falder energiforbruget, hvor du vil kunne mærke en økonomisk besparelse. På servicesiderne for vand- og varmeinstallationer rådgiver vi om, hvor du kan energioptimere. Under varmeinstallationer anbefaler vi bl.a. at få installeret fjernvarme, hvis muligheden er tilgængelig. Ved brug af fjernevarme mindskes energiudslippet mest muligt. På servicesiden for vand vejleder vi dig i, hvordan der skabes en energibesparelse ved at optimere ejendommens cirkulationspumpe.

Fordelene ved energioptimeringer er, at vi sammen skåner miljøet mest muligt. Du skaber en energibesparelse, de økonomiske omkostningerne til f.eks. vand og varme falder derfor, og din ejendomsværdi stiger – at optimere betaler sig. Hos VVS Helsingør servicerer og rådgiver vi om energioptimeringer indenfor bl.a. jordvarmeanlæg, solvarmeanlæg og efterisolering af rør.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

vvs helsingør - varme varmeslange

Få et jordvarmeanlæg og sikre dig en energibesparelse

Anvender ejendommen elvarme, oliefyr eller naturgas, hvor ønsket er en mere energivenlig opvarmning, i et område uden fjernvarme? Vores fagmænd hos VVS Helsingør servicerer din ejendom, og anbefaler at anvende jordvarme som opvarmningsform af bygningen. Jordvarme anvender varmen jorden indeholder. Gennem jordvarme er du sikker på at få klimavenlig og driftsikker varme til hele ejendomme. Vores autoriserede VVS’ere installerer jordvarmeanlægget, som gennem nedgravede pumper, indhenter væske som boligen herefter bliver opvarmet af. Jordvarmeanlægget opvarmer både ejendommen og brugsvandet. Er tvivlen på valget af enten jord- eller fjernvarme, er vi klar til at vejlede og rådgive dig til den mest optimale beslutning.

Udnyt ejendommens solfangere med et solvarmeanlæg

Overvejer du at energioptimere ejendommen gennem solenergi, og er solfangerne til ejendommen allerede bestilt – klarer vi hos VVS Helsingør installeringen og implementeringen af ejendommens solvarmeanlæg.
Et solvarmeanlæg opvarmer ejendommens brugsvand via solenergien fra solfangere.

Solvarmeanlægget findes i to typer. Varmt brugsvand-anlægget opvarmer kun ejendommes brugsvand. Hos VVS Helsingør anbefaler vi dette anlæg, hvis ejendommens nuværende brugsvand opvarmes gennem el, olie- eller gaskedel. Den anden type anlæg er varme og varmt brugsvand. Vores fagmænd anbefaler denne, hvis ejendommen ikke skal opvarmes om sommeren. Anlægget supplerer ejendommens nuværende varme, og holder brugsvandet varmt alene om sommeren. Vores kompetente VVS’ere rådgiver dig i anlægstypen der passer til din ejendom.

vvs helsingør - energioptimering solvarmeanlæg solceller
vvs helsingør - vand kobberrør

Efterisolering af fordelerrør

Er du i tvivl om din ejendoms energiforbrug? Vores fagmænd udfører VVS-tjek på ejendommens fordelerrør ift. kvaliteten af isolereingen. Isoleringen af fordelerrør skaber nemlig en energibesparelse, og derved sker der samtidig en mindskning af varmetabet. Når fordelerørene ikke er isoleret, skal f.eks. varmepumpen bruge mere energi på at opvarme mere vand for at holde temperaturen oppe i rørene.

Med vores VVS-tjek får du faglig vejledning af høj kvalitet tilpasset dit behov. Vi lytter til dine ønsker, og tager dig i hånden. Vores VVS’ere er specialisterne, og sammen med dig findes den bedste løsning. Tag kontakt til os hos VVS Helsingør, hvor vi sammen aftaler nærmere.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige VVS-services her...

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud