Badeværelse

VVS- og sanitetsteknik til badeværelset

Badeværelset er i mange hjem og ejendomme, et af de vigtigste rum. Badeværelser er meget forskellige i dag – der findes både store og små. Samtidig er indholdet af hårde hvidevare meget forskellig fra ejendom til ejendom. Brusehoveder kommer i store og små størrelse med et utal af specifikationer, toiletter i forskellige udseender, armatur i hver sin farve – mulighederne er mange, og vores VVS’ere er klar til at hjælpe.
Hos VVS Helsingør hjælper vi dig med badeværelsets VVS-installationer indenfor både vandteknik, -anlæg og -installationer. Vores VVS’ere leverer kvalitetssikrer og funktionelle løsninger, der passer efter badeværelsets indretning. Vil du have varme i gulvet, det helt rette badinteriør eller noget tredje vejleder vores autoriserede VVS’ere dig i den retning, som passer badeværelsets indretning.

Vi klarer store og små VVS-opgaver. Vi udskifter vandhanen, laver VVS-tjek på blandingsbatteriet, efterisolere fordelerør, laver afløb, sørger for fritstående badekar – du sætter grænsen for størrelsen på opgaven. Hos VVS Helsingør er du i trygge hænder, og står kun tilbage med et smil, når vores kompetente VVS’ere har færdiggjort deres arbejde.

Vi hjælper, hvor du har brug for ekspertise og faglig viden til gode og langtidsholdbare løsninger. Hos VVS Helsingør er vi specialister indenfor renovering og istandsættelse af badeværelser, mulighederne indenfor sanitetsteknik, afløb og kloak

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

vvs helsingør - badeværelse håndvask

Vores VVS’ere rådgiver om renovering af badeværelse

Hos VVS Helsingør er vores kompetente VVS’ere efteruddannede – vi er ”up-to-date” på de nyeste VVS-installationer og -løsninger. Står du derfor med en renovering af dit badeværelse eller et nybyggeri, kommer vi med vores bud på VVS-løsningen i samarbejde med bygherren.

Renovering af et badeværelse kræver overvejelser, hvor faglige øjne er en fordel at have med, så VVS-installationernes kvalitet forbliver sikrer. Overvejelserne kan f.eks. være flytning af rør og afløb, eller om de kan udnyttes, hvor de allerede er. Med vores VVS’eres rådgivning og vejledning i samarbejde med dine ønsker, finder vi sammen løsningen, og sikrer at kvaliteten af VVS-installationerne forbliver i top.

Funktionel sanitetsteknik i høj kvalitet

Er toilettet af ældre dato, trænger bruseren til at blive udskiftet eller skal der implementeres et badekar på badeværelset, hjælper vi ved VVS Helsingør dig. Vi laver VVS-tjek på toiletter og udskifter og implementerer et nyt, hvis dette er ønsket. Vi tilbyder installering af forskellige typer af toiletter bl.a. et hængende på væggen med skjult cisterne. Er det blot toiletbrættet der trænger til udskiftning, klarer vores VVS’ere også dette. Alt efter størrelsen på badeværelset implementerer vores autoriseret VVS’ere badekaret, der ønskes. Vi optimerer brusenichen med nyt brusesæt bestående af brusehoved og -slange samt brusearmatur. Vi ønsker at opfylde dine forventninger til fulde.

vvs helsingør - badeværelse væghængt toilet
vvs helsingør - håndværker blikkenslager

Armatur og inventar til badeværelset

Hos VVS Helsingør udfører vi alle VVS-installeringerne af dit badeværelsesinventar. Lige fra vandhane med dertil håndvask til installering af hårde hvidevarer. Er vandhanen eller bruseren af ældre dato, kan den stå og dryppe. Er dette en noget, der gør sig gældende har vores VVS’ere løsningen og svaret. Pakningen mellem de to emner i røret er i stykker, og skal udskiftes. Mangler du rådgivning om valg af pakning rådgiver vores VVS’ere om valg af materiale. Vi servicerer, udskifter pakningen og sikrer tætningen, herved er du sikret en langtidsholdbar og kvalitetssikker VVS-løsning. Ønsker du vi kommer ud og udskifter alle pakninger, tilbyder vi denne service med et smil.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige VVS-services her...

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud